Använd er av bra aluminiumprofiler

Pressning av aluminiumprofiler genom Mäkelä Alu
 

Aluminiumprofiler är något som en hel del företag har behov av idag. Är ni ett av dessa företag så hittar ni bra aluminiumprofiler hos Mäkelä Alu. Detta företag sysslar med pressning av aluminiumprofiler så väl som att de utför aluminiumlegeringar. 

När man pressar dessa profiler i aluminium så gör man det på ett visst sätt. Man har ett utgångsämne som är legerad göt. Detta använder man när man utför pressning av profiler. Denna göt tar man sedan och kapar så att den får rätt ämneslängd för pressen. Man värmer sedan upp ämnena och det till 450-500 grader. Sedan när det kommit upp i denna temperatur, så pressar man ämnet med en hög kraft, genom ett profilverktyg så att den ska få rätt form. Man kan sedan göra ett efterarbete på dem. Det genom pressning, kylning och sträckning. Efter denna process så har man en aluminiumprofil. Man kan nu kapa dem i de längder man vill ha dem.

Behöver du en aluminiumprofil?

Är det så att du och ditt företag behöver aluminiumprofiler​ så är det bra att vända sig till detta företag. De har en lång erfarenhet av att pressa profiler. De har två grupper med profiler. Det är massiva profiler och det är hålprofiler. Utöver att tillverka profiler så sysslar detta företag även med andra saker. Hos dem kan du bland annat få hjälp med anodisering. Det är en slags ytbehandling som man kan göra. Företaget erbjuder även två andra typer av ytbehandlingar. Det är pulverlackering och decoral. De har även vidareförädling. 

Hos Mäkelä Alu finns det även andra tjänster, så som logistiktjänster. Det innebär att du kan få hjälp med allt, hela vägen, från tillverkning till leverans av produkterna. Är det så att du vill veta mer om aluminiumprofiler eller vad de har mer att erbjuda så har de en hemsida du kan besöka.