Björkaska och björksocker från Jakobsapotek

​Att ha en god hälsa innebär att man ska tänka på alla delar inom den kosthållning och livsstil som man har, dock kan det vara svårt i dagens moderna samhälle att se till så att alla delar i ens liv klaffar och att se till så att man får i sig alla vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att må bra såväl psykiskt som fysiskt eftersom att det påverkar alla delar i livet. 

Därför ska man självklart tänka på att få i sig bra mat o​​​ch röra på sig regelbundet men det kan även vara bra att ta vissa tillskott som komplement till sin kosthållning för att man ska kunna optimera sin hälsa på bästa möjliga sätt utan att behöva vara orolig för att man ska lida brist av något eller ha obalanser i kroppen som påverkar en mycket negativt. 

Något som man har använt i Norden under väldigt lång tid tillbaka är björksocker, detta är starkt basiskt och kan genom sitt höga kaliuminnehåll hjälpa till att reglera kroppens natriumnivå och vätskebalans på ett hälsosamt sätt. Detta är något som många idag har problem med så vårt intag av salt är väldigt högt och det kan vara svårt att få ned detta även om man aktivt väljer bort salt då det finns i otroligt mycket mat och produkter som man dagligen får i sig, därför är björkaska något som man absolut kan använda sig av för att skapa en bättre pH-balans i kroppen.

Beställ på nätet!

Hos Jakobsapotek.com hittar ni alltid giftfria och naturliga produkter som kan komplettera er kosthållning på ett positivt och hälsosamt sätt och här hittar ni även björkaska, björksocker och många andra produkter. Så för att läsa mer om deras egenskaper och dosering samt för att lägga er beställning kan ni alltid surfa in på www.jakobsapotek.com.  ​