Marknadens bästa vakuumlyftar

Funderar du på att köpa vakuumlyftar? Hos Epox.se hittar du sådana och andra prisvärda produkter. Här kan du garanterat hitta någonting som faller dig i smaken på detta område. Här finns ett bra sortiment av högkvalitativa vakuumlyftar som kan underlätta olika typer av markstens- och stenläggningsarbeten. Här finns bland annat stenmagneter för maskinlyft och olika typer av manuella lyftredskap som använder vakuumteknik.

Företagets affärsidé är att fungera som generalagent för utländska tillverkare på området. Detta för att kunna leverera anläggningsmaskiner av högsta möjliga kvalitet till sina användare som finns i hela landet. Här finns bara maskiner som man går eller står vi och inte maskiner man sitter på. Kunderna är nästan uteslutande professionella sådana och finns inom olika sektorer, bland annat bygg och anläggning, kommun, kyrka, uthyrning, utbildning och liknande. Givetvis är privatkunder välkomna, oavsett om du söker efter begagnade eller nya maskiner kan företaget gärna stå till tjänst med sin kunskap om du söker efter bra maskiner på det här området.

Vakuumlyftar av hög kvalitet

Företaget är beläget i Norrviken och har varit Sollentuna troget sedan starten 1972. De har i över 40 år levererat maskiner till stora och små kunder i hela Sverige. De är i nuläget generalagent för fem större kvalitetsmärken och ur dess deras sortiment har man valt ut maskiner och redskap som man tycker skulle fungera bra på en svensk marknad. Här finns också mycket reservdelar om du skulle ha behov av sådana.

Om du behöver vakuumlyftare eller liknande maskiner av högsta möjliga kvalitet skulle detta alltså kunna vara intressant för dig. Om du kollar in deras hemsida för mer information så hittar du också en översiktlig bild över deras produktutbud. Där finns naturligtvis också kontaktuppgifter om du skulle ha några frågor. Ett bra tips för dig som behöver utvidga din maskinpark.